Numoori Wiki
Advertisement
Numoori Wiki

I Numoori finns det varelser, eller kanske snarare ett fenomen, som är kända som övernaturliga Aspekter. De sägs vara skapelser av Ordning och Kaos, formade av urkrafterna Meimei och Tenrai för att hjälpa till att upprätthålla Balansen i världen. Många tror även att Aspekterna varit levande vargar en gång i tiden, innan de valdes ut av de högsta gudarna.

I folkmun kallas Aspekterna ofta för Änglar eller Demoner, då många ser enskilda Aspekter som antingen goda eller onda, men det är en väldigt förenklad syn på vad ordning och kaos egentligen innebär. Alla aspekter, oavsett fokus, är kapabla till klassiskt "goda" såväl som "onda" handlingar.

Aspekter interagerar med omvärlden genom att besitta levande vargar, och genom dem framföra sin vilja. Ingen vet säkert varför en varg blir utvald av en Aspekt, och kraven är olika mellan olika Aspekter. En varg som blivit besatt av en Aspekt kallas oftast för värd. Hur mycket en Aspekt påverkar sin värd varierar.

För att din karaktär ska besittas av en Aspekt så krävs det tillstånd från Crew. Om en besatt eller skyddad varg blir väldigt inaktiv kan Aspekten komma att lämna vargen i fråga och bli ledig igen för andra spelare.

All items (18)

Advertisement