Område: Svartstrand
Geografi
Namn --
Beläget --
Klimat --
Djurliv --

Utformning

Under kaoset som drabbade Numoori för ett par år sedan (ooc: Våren 2012) så brann en del av Kawazatriskogens västligaste svans. Den onaturligt starka och lokala branden förvandlade en del av skogen till en lång och öppen strandremsa klädd i svart sand. Den omgivande djungeln visar inga tecken på branden, utan det är som om någon har rensat bort träden från platsen utan att röra den omgivande skogen.

Sanden färgades av askan från branden, men efter de år som gått så ligger ingen faktisk aska kvar, då den sedan länge har regnat eller blåst bort. Stranden tycks berövad på allt liv, och inte ens gräs växer i det svarta underlaget. Marken är för evigt mörk, och svärtan sprider sig långt ut längs bottnen under havet. Platsen känns ofta mörk även klara, soliga dagar då området färgats svart och står i kontrast till den klart blå himlen och den omgivande skogens grönska.

Klimat

Varmt året om, med svalare nätter och en del hårda, kalla vindar som drar in från havet. Vindarna är inte sällan väldigt starka.

Fauna

En del djur från den omgivande skogen letar sig ibland ut över stranden.

Flora

Stranden saknar växtlighet, men omges av djungeln.


Landmärken och andra egenheter

---

Historia

Skapelse och utformning

---


Flockliv

Här bor ingen officiell flock från Numoori.


Legender och myter

---

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.